Nieuws
 Zaterdagavond 14 november organiseerde RV en PC De Nieuwe Heuvel het clubkampioenschap pony’s. Het kampioenschap vond plaats op de thuisbasis van de vereniging, manege De Nieuwe Heuvel te Lunteren. Clubkampioen dressuur werd Donna van Eden met haar pony Don Ducky.
Clubkampioenschap
Donna_van_Eden_clubkampioen_dressuu
De prijswinnaars bij de clubkampioenschappen van De Nieuwe Heuvel

Er werd gestreden om de titel ‘clubkampioen dressuur 2015’ .De dressuurwedstrijd vond zaterdagavond 14 november plaats. Elke combinatie reed twee dressuurproeven. De gemiddelde score van beide proeven was bepalend voor de eindklassering. De huldiging vond te paard plaats, aansluitend aan de wedstrijd.
Clubkampioen dressuur werd Donna van Eden met haar pony Don Ducky, met een gemiddelde score van 69,17%. De tweede plaats was voor Francesca Cormio met Kelsey (gemiddelde score 66,67%) en derde werd Denise Robbers met Indy (gemiddelde score 66,0%).
RV en PC de Nieuwe Heuvel
Rijvereniging en ponyclub De Nieuwe Heuvel is een bij de hippische sportbond KNHS aangesloten rijvereniging met ongeveer 200 rijdende leden. Thuisbasis is manege
‘De Nieuw Heuvel’ te Lunteren. De vereniging is opgericht op 28 oktober 1978 en heeft tot doel “het beoefenen of doen beoefenen van de paarden- en ponysport in verenigingsverband”, onder andere door het geven van lessen en training.
Uitslag clubkampioenschap dressuur pony’s 2015
Uitslag dressuur:
1. Donna van Eden – Don Ducky – 69,17%, 2. Francesca Cormio - Kelsey – 66,67%, 3. Denise Robbers – Indy – 66,0%, 4. Sam Viset - Cynthia – 64,67% 5. Yvonne Top – Misty – 64,17%