Nieuws
Linde Bouw is afgelopen weekend bij de districtsfinale van de 3e divisie kampioen geworden in haar leeftijdscategorie. Op dezelfde dag wist ook Jedidja van Kampen bij de 1/8 finale van de 1e divisie een gouden medaille binnen te halen in Eindhoven.
 
De turnsters van Exalto Sport kwamen op verschillende plekken in actie. Jedidja van Kampen en Annelies van Dijk turnden hun achtste finale van de 1e divisie in Eindhoven, terwijl Nina Dekker en Linde Bouw streden voor een plek in de halve finale van de 3e divisie.
Jedidja, 8 jaar, begon goed op het toestel brug en scoorde 13,967 punten. Met 14 punten op vloer en een 13,50 voor balk mocht zij het goud in ontvangst nemen. Annelies startte goed op het toestel sprong. Helaas werd op brug een aantal elementen afgewaardeerd. Ze wist de wedstrijd sterk te eindigen met een 14,15 op vloer en eindigde als 8e. Beide turnsters hebben zich geplaatst voor de kwartfinales.
In Winterswijk begon Linde Bouw sterk op het toestel balk (11,30), maar ging Nina Dekker helaas twee keer van balk. Linde deed ook goede zaken op vloer en sprong en werd daardoor bekroond tot districtskampioen. Hiermee wist zij zich te plaatsen voor de halve landelijke finale. Hoewel Nina goed herstelde op vloer en sprong (11,975), was de achterstand te groot en eindigde zij op de vijftiende plaats.