Nieuws
Volleybalvereniging DOS heeft er een kampioen bij. De meisjes A hebben de titel in de tweede klasse veroverd. Een puike prestatie van deze talentenvolle lichting!
 
De meiden hadden nog één set nodig om het kampioensfeestje te vieren tegen Nuovo. Deze druk zorgde voor extra spanning bij de meiden. Met 25-20 ging de eerste set verloren. Toch lieten de meiden zich niet kennen. De luidkeelse aanmoedigingen vanaf de bank en de tribune zorgden voor het geloof in een goed resultaat.
Met uitstekend spel werd de set met 25-14 binnengehaald. Een klein feestje werd gevierd, maar de meiden wilden laten zien dat zij de terechte kampioen waren. Uiteindelijk, na een spannende vijfsetter, werd ook de winst gepakt!
 
De DOS MA1 is een hecht team, waarin ook de kracht schuilt van deze onverslagen kampioen! Vaste spelverdeler is Dailah van Oostrum. Met haar rust en uitstekende techniek voorziet ze haar aanvallers van perfecte ballen. Demi van de Beek is zowel als spelverdeler als diagonaal een topper. Ze is van vaste waarde binnen haar team. De back-up spelverdeler is Annelotte de van der Schueren. Deze alleskunner kan ook op de diagonaal en buiten uitstekend uit de voeten. Jeanine van de Top kwam, na een jaartje senioren, weer terug bij haar oude team. Met haar inzicht heeft ze dit seizoen menig verdediging kapot gespeeld. Merel Mulder heeft een uitstekende ontwikkeling doorgemaakt. Met haar aanval en harde service is ze iedere wedstrijd goed voor veel punten. Ook Marinda Henken heeft veel geleerd. Ze is een stabiele schakel binnen het team geworden. Esmee ter Voert, slechts dertien jaar jong, heeft in haar eerste jaar veel indruk gemaakt. De jongeling is niet meer weg te denken uit de MA1. De fanatieke Cilia Baanstra geeft iedere wedstrijd alles. Zowel in verdedigend als aanvallend opzicht is zij van grote waarde. Hester Mulder was dit jaar één van de nieuwelingen. Elke bal is een prooi voor de rappe midaanvalster. Zij is verdedigend niet te kloppen. Ook op mid staat Romy Lalkens. Met een geweldige opslag en aanval is zij belangrijk. De moeilijkste ballen kan Romy nog scoren. Ook Estellie Kieft staat op mid. De boomlange speelster is met haar blok en aanval uitgegroeid tot één van de meest scorende aanvallers. Individueel zijn de meiden sterk, maar als team niet te verslaan! Gedreven. Fanatiek. En bovenal waardige kampioenen!
DOS_MA1 
Boven v.l.n.r.: Esmee Ter Voert, Demi van de Beek, Hester Mulder, Annelotte de van der Schueren, Marinda Henken, Romy Lalkens, Dailah van Oostrum, Estelle Kieft. Onder: Cilia Baanstra, Merel Mulder, Jeanine van de Top, trainster Ilona van der Werf.