Nieuws
Het eerste damtiental is overtuigend kampioen geworden in de hoofdklasse B. De laatste wedstrijd in de competitie werd met maar liefst 16-4 gewonnen van De Vaste Zet Geleen.
Door deze overwinning promoveert D.E.S. opnieuw naar de hoogste klasse van Nederland. De wedstrijd was al snel beslist door drie mooie winstpartijen van Henk Klarenbeek, Aldert van Eck en Erwin van Hierden. De vier remises van Ronald v.d. Beek, Stijn Overeem, Mark Sanders en Arjen Timmer zorgde voor de 10-4 tussenstand.
De overige partijen werden allemaal nog in winst omgezet door Rene Alderliesten, Jaap van Hierden jr. en Arwin Lammers.
D.E.S._1_kampioen_landelijke_hoofdklasse_B 
De eindstand hoofdklasse B:
1. D.E.S. 1 – Lunteren 11-19, 2. Heijmans – Rosmalen 11-18, 3. D.C. Dordrecht 11-16.
 
D.E.S. 2 plaats zich voor de nacompetitie
Het tweede tiental speelde tegen de reserves van De Vaste Zet Geleen. Het was een spannende wedstrijd waarbij D.E.S. 2 met nipte verschil van 11-9 won van De Vaste Zet.
Door dit resultaat eindigde D.E.S. 2 op een mooie derde plaats in de eerste klasse C en mag het een promotiewedstrijd spelen. De winstpartijen waren van Jan Lammers, Henri van Hierden , Richard Cousijnsen en Arno Bos.
De drie remises kwamen op naam van : Jaap Heij, Robbert Westerink en Berrian Lammers. De drie verliespartijen waren van : Henk Timmer, Evert v.d. PoL en Edwin Loozen.
 
De promotiewedstrijd wint plaats op zaterdag 12 maart in Lunteren de tegenstander is VBi 2 Huissen.