Nieuws
Zaterdag 12 november vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen van Turnclub P.i.T plaats. Deze werden gehoduen in Ut Sporthuus te Lunteren. Ruim 100 leden van de turnafdeling deden dit jaar mee.
Clubkampioenschappen-2 
Alle kinderen gingen met een diploma en medaille naar huis. De sfeer was ontspannen en de kinderen onderling moedigden elkaar goed aan. Het was mooi om te zien dat het niveau ten opzichte van vorig jaar wederom is gestegen. Zowel bij de recreanten als selectie leden.
 
De wisselbeker van de recreatie ging naar Anna de Jonge. De acht jarige turnster wist al knap en netjes turnwerk te laten zien! Zij turnt onder leiding van Louise Ditewig op zaterdagochtend.
De wisselbeker van de selectie voorgeschreven oefenstof ging naar Jedidja van Kampen met ruim 57 punten. Zij komt op het allerhoogste niveau uit in haar leeftijdsklasse en is inmiddels ook geselecteerd voor de Oranje Jong Talent Selectie.
De wisselbeker van de selectie keuze oefenstof is goed verdedigd door Rosan Schrama. Zij wist hem opnieuw te winnen, maar turnde dit keer op twee niveaus hoger mee.
De Jong Talentjes stalen de show in hun roze turnpakjes en strakke haren. De 5 jarige Nikki van Ingen weet al heel goed wat mooi turnen is en won daarmee de beker voor het beste Jong Talentje.
 
Voor meer informatie over turnen bij Turnclub P.i.T in zowel Ede als Lunteren, neem contact op met Manja Moraal 0636226884.