Nieuws
In het weekend van 23 en 24 juni nam turner Pieter van Norel (Exalto Sport) deel aan het Nederland kampioenschap turnen. Het NK voor de Eredivisie vond plaats in Ahoy Rotterdam, waar Pieter op donderdag en vrijdag al aanwezig was om tijdens de podiumtrainingen te wennen aan de grote zaal, het licht en de toestellen.
Zaterdag turnde hij in de meerkampfinale van de junioren zes mooie oefeningen. Ondanks een harde val van de rekstok tijdens een spectaculaire drievoudige salto eindigde hij als 7e van Nederland. Zijn oefeningen op vloer, voltige, sprong, brug leverden zorgden ervoor dat hij zich voor maar liefst vier toestelfinales plaatste. Zondagmiddag tijdens de toestelfinales toonde hij op deze vier toestellen nog een keer zijn beste oefeningen. Met twee moeilijke sprongen op het toestel sprong leverde dit hem een mooie derde plaats en een bronzen medaille op.
Brons_voor_Pieter_van_Norel 
Acroduo vijfde in landelijke finale
De zusjes Eline en Floor Versteeg sloten het sportacrobatiek wedstrijdseizoen af met hun deelname aan de landelijke finale in Ahoy Rotterdam. Het team nam deel in de categorie damesparen senioren C-Niveau. Super spannend, maar vooral heel leuk!.
Zusjes_Eline_en_Floor_Versteeg
Het doel was om twee mooie oefeningen neer te zetten en vooral te genieten van deze ervaring. Tijdens de finale heeft dit team een goede vooruitgang laten zien op het gebied van de netheid. Ten opzichte van de halve finale een maand geleden lag het cijfer voor de techniek en artistiek nu een punt hoger. Met een score van 22.960 pt. voor hun tempo oefening en 24.080 pt. voor hun balans oefening zijn ze 5e van Nederland geworden! Het team heeft genoten van hun deelname in Ahoy Rotterdam onder toeziend oog van familie en clubgenoten die enthousiast kwamen aanmoedigen.