Nieuws
Afgelopen weekend was het NK turnen tweede divisie in Hoorfddorp. Zes turnsters van P.i.T vertegenwoordigden de Lunterse turnvereniging. Maaike Diepeveen pakte twee medailles mee met prachtig turnwerk en Larissa Vermeul nam zilver mee naar.
Brons_voor_Maaike_Diepeveen 
Maaike Diepeveen en Marit van Rabenswaaij (jeugd N3) turnden beide een geweldige meerkamp finale. De meiden hebben werkelijk alles uit de kast getrokken door alle bonus elementen op ieder toestel te turnen. Diepeveen sleepte het hele seizoen al medailles in de wacht en maakte het seizoen af met allround zilver. Ook zondag tijdens de toestelfinale balk wist zij wederom haar zenuwen onder controle te houden en behaalde brons op dit toestel. Op vloer werd zij ietwat onterecht vierde met een plaatje van een oefening. van Rabenswaaij turnde voor het eerst de losom op brug met succes en scoorde maarliefst op twee toestellen in de 14 punten! De 10e plaats allround was voor deze kleine fanatieke turnster.
 
Larissa Vermeul en Kiara Muller (Jeugd D) laten al jaren stabiel turnwerk zien, ook al wordt het niveau hoger. Vermeul turnde een prima meerkamp met een uitschieter op sprong. Een prachtige vijfde plaats was voor Vermeul. Op zondag wist zij echter ook nog een zilveren medaille mee te pakken voor haar geweldige vloeroefening. Op brug turnde zij ook nog een super brugoefening, maar de concurrentie was hier echt te sterk. Muller had maar 1 doel voor het NK: tsukahara springen. Ze verloor wat punten door een val met dit onderdeel, maar het feit dat ze het aangedurfd heeft zorgde al voor een feestje. De overige toestellen turnde zij zonder grote fouten uit en ook al werd ze wat ondergewaardeerd op balk, Muller werd wel 15e van Nederland !
 
Britt Keizer en Rosan Schrama turnden in een heel sterk veld bij de junioren C. Keizer kampte met een blessure aan haar stuitje, maar liet zich niet tegenhouden. Ze turnde een super meerkamp met prachtige punten op sprong en vloer. Zesde van heel Nederland ! Op de toestelfinale brug de volgende dag was de concurrentie heel erg sterk, toch wist zij vierde te worden op dit toestel ! Ook mocht zij als reserve nog invallen op sprong. Helaas ging dit niet zoals de dag ervoor, de pap was op, maar Keizer mag zeer tevreden zijn ! Schrama turnde een meerkamp waar het vooral ging om angsten overwinnen. Dit heeft zij meer dan gedaan. Ze ging pijnlijk door haar enkel tijdens haar vloeroefening, maar maakte het af met wilskracht. Met tape om haar enkel knalde ze er ook nog even twee huizenhoge tsukahara's uit. Schrama behoort tot de beste 18 van Nederland.