Nieuws
Het weekeinde van 30 en 31 mei stond in het teken van de landelijke finale van de 3e divisie in Leek. Op zaterdag werd de meerkamp wedstrijd geturnd en op zondag kwam Annika Rigg in actie bij de toestelfinale op het onderdeel Sprong. Een score van 11,85 punten was goed voor een bronzen medaille.
 
Op zaterdag bij de meerkampfinale was Annika ook al in actie gekomen. Helaas eindigde zij op een 34e plaats. In dezelfde categorie turnde ook Jesme Dokter haar meerkamp. Hoewel zij hoog scoorde sprong, liet ze op balk punten liggen en werd 31e.
Linde Bouw had zich na een goed voorseizoen weten te plaatsen voor het Bondskampioenschap 3e divisie, waar de beste 36 turnsters van Nederland in actie komen. De verschillen waren klein in een sterk deelnemersveld. Linde kon niet voor een verrassing zorgen en eindigde op de 25e plaats.
 
In Lelystad werd tegelijkertijd de districtsfinale 4e divisie geturnd. Voor de vier turnsters uit de 2e selectie was het al een knappe prestatie dat ze geplaatst waren voor deze finale. Echter bleek het niveau hoog en bleef het podium buiten bereik. Stevie Waalewijn eindigde op een 6e plaats in het Jeugd 2 niveau. Demi Buis (jeugd 1) viel helaas met een boogje van de balk. Ze moest genoegen nemen met een 17e plek. De instappers Lydia en Marit maakten helaas beiden wat foutjes. Marit turnde nog wel een strakke balkoefening wat haar het 5e cijfer opleverde. Daarmee eindigde ze in de meerkamp op de 17e plaats, Lydia werd 28ste0