Nieuws
Bij de finale van de duo districtsfinale Noord en Oost kleurde de eerste en tweede plaats opnieuw oranje. Bram Vogel eindigde voor de derde keer op de eerste plek. Aron van Ginkel kreeg voor de derde maal een zilveren medaille.
Zaterdag 14 april turnden beide jongens van ‘Exalto Sport’ een mooie finale onder leiding van trainer/coach Max Koops. Met deze finale werd het wedstrijdseizoen van district Oost en Noord afgesloten.
Goud_en_zilver_voor_turners_Exalto_Sport 
Deze knappe prestaties hebben geleid tot spannende ontwikkelingen voor Bram en Aron. Beide jongens zijn namelijk geselecteerd voor de districtstrainingen bij één van de vier topturncentra van Nederland.
De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) selecteert hiermee turntalenten uit het hele land met als doel om een selectieteam te vormen voor deelname aan de Olympische Spelen. Het is voor de jongens een hele eer om hieraan deel te mogen nemen.
 
Het behouden van deze talentstatus zal flink wat inspanning vergen van beide jongens en hun trainers. Of het tweetal het gewenste aantal trainingsuren in Turnstede kan maken is nog maar de vraag. Ook is uitbreiding van de turnfaciliteiten geen overbodige luxe. Of de gemeente Ede hierin kan ondersteunen, bijvoorbeeld in de aanstaande topsporthal, moet nog blijken.
 
Foto: Aron van Ginkel, Max Koops en Bram Vogel