Nieuws
Onlangs zijn bij TCL de clubkampioenschappen single gehouden. In acht onderdelen is er een hele week gestreden om de eeuwige roem die de clubkampioen ten deel valt, in ontvangst te nemen.
Deze editie van het kampioenschap laat zich het beste omschrijven als iedereen heeft kans om kampioen te worden.
Betine_Steenbeek_en_Freerk_Scheltens
Dit was zeker bij de dames van toepassing. Betine Steenbeek was nog niet helemaal warm gedraaid in de poulefase. Slechts met vallen en opstaan wist zij de finale te behalen. In de finale tegen Darcy Snoijink was zij de underdog, maar juist toen wist zij het beste van zichzelf naar boven te halen. Zij zorgde dan ook voor een grote verrassing door de favoriet te verslaan en zal dan ook haar naam terug zien op de kampioensbokaal.
Bij de heren was er een zeer felle strijd waarbij Freerk Scheltens, Bob Buijs en Anjo van Egdom soepel door hun poule heen kwamen. In de kampioenspoule werd al snel duidelijk dat Freerk Scheltens in zeer goede vorm verkeerde en hij in de beslissende wedstrijd tegen de kampioen van 2016 Bob Buijs echt messcherp was.
Een terechte winnaar dus ook Freerk Scheltens ziet zijn naam terug op de kampioensbokaal. De overige winnaars: heren enkel 6 Mark van de Kuur, heren enkel 7 Sander van Veldhuizen, heren enkel 8 Gert Teunissen, heren enkel 7 50+ Henri de Kruijff, dames enkel 7 Ethel ten Elzen en dames enkel 8 Jeanet Hoving.
Met dank aan ‘Slagerij van Rooijen’ en ‘Beter Zitten’ te Lunteren voor het sponsors van het toernooi.