Nieuws
In Den Ilp deden namens damclub D.E.S drie aanstormende talenten mee (Levien Cysouw, Jos Evers en de jongste welp Arjan Lagerweij)
Er deden twaalf kinderen mee aan deze halve finale. Het zou voor de D.E.S. dammers een zware klus worden om zich te plaatsen voor de finale van Nederland (de eerste vier gingen over).
Arjan_Lagerweij
Op de foto Arjan Lagerweij die zich plaatste voor het N.K. bij de damwelpen.
 
De Lunterse dammers begonnen goed aan het kampioenschap Levien scoorde uit de eerste vier wedstrijden zes punten en Arjan Lagerweij zeven. Jos begon wat rustiger met drie punten uit vier wedstrijden.
Hierna kwamen de partijen tegen de sterke dammers uit Wageningen en dit koste de Lunterse dammers menig puntje. Jos Evers zorgde nog voor een mooie verrassing door de koploopster Marjory Feijt te verslaan.
In de laatste ronden herstelde Levien zich knap en won de belangrijke partij tegen Sebastiaan Witteveen uit Oldeboarn. Levien stond nu vijfde en maakte nog kans op een keuzeplaats.
Arjan Lagerweij won de laatste ronden en eindigde hiermee met 15 punten op een knappe vierde plaats. Arjan is hiermee geplaatst voor het N,K. welpen op 14 mei in Culemborg.
Jos Evers eindigde met tien punten op een mooie achtste plaats.