Nieuws
 Succesvolle turntrainster Wendy van der Spek van Sport Balans Culemborg maakt na de zomervakantie de overstap naar de jonge ambitieuze Turnclub P.i.T uit Lunteren.
Ambitieuze_turntrainers
Turnclub P.i.T is al jaren flink aan de weg aan het timmeren en het niveau is enorm gestegen de afgelopen jaren. Meerdere turnsters hebben divisies moeten promoveren vanwege de goede prestaties. Hier wil de club in meegroeien. Tot op heden trainen ze regelmatig buiten de deur in ingerichte hallen om het niveau te kunnen blijven ondersteunen, maar P.i.T wil meer. Zo is P.i.T samen met stichting ut Sporthuus bezig met het realiseren van een valkuil zodat de moeilijkste elementen ook in eigen zaal kunnen worden aangeleerd.
De huidige hoogste selectie staat onder leiding van Manja Moraal en Michel Klok. Een ander idee om alles naar een hoger plan te tillen is het uitbreiden van het trainersteam. Wendy van der Spek lijkt met haar visie en denkwijze perfect in dit plaatje te passen en zal na de zomervakantie starten. Ze zal ook meerdere groepen binnen de vereniging op gaan vangen.
De trainers vullen elkaar aan en zijn van plan een talent ontwikkeling programma op te zetten. Naast de N2 en 1e en 2e divisie zullen er in eerste instantie turnsters in de hoogste verplichte oefenstof niveau’s uit gaan komen, zodat zij uiteindelijk hopelijk ook in de keuze oefenstof op het hoogste niveau mee kunnen gaan draaien. Uiteraard blijft P.i.T ook volop investeren in de lagere niveau’s!
Voor meer informatie over trainingen bij Turnclub P.i.T kunt u contact opnemen met Manja Moraal via manjamoraal@gmail.