Nieuws

Zaterdag hebben de leden van Twirlvereniging LuMa Stars uit Lunteren deelgenomen aan een wedstrijd in Harderwijk.
Het was een overvol programma dat voor LuMa Stars begon met het solo optreden van Femke Trouw. Een mooie routine op muziek uit de Kleine Zeemeermin bleek aan het einde van de dag goed te zijn voor de gouden medaille.
Hierna kwam er een klasse met drie optredens, gedaan door Tara, Robine en Alicia. Voor Alicia haar debuut. Mooie routine die resp. een 4e, 6e en 8e plek opleverde. Vervolgens was het de beurt aan Kim en Denice om hun solo te laten zien. Voor Kim was het de eerste keer in een hogere leeftijdscategorie. Beiden wisten 65 punten te behalen wat een 10e plaats opleverde.

3x_Goud_voor_LuMa_Stars

Na de pauze was het Jessica die haar routine mocht laten zien. Na een afwezigheid van een aantal jaren liet ze toch zien dat ze zich hier weer helemaal thuis voelde. Met onderling kleine verschillen was er een 10e plaats voor haar. In dezelfde klasse was er ook een optreden voor Aline die een 9e plaats wist te behalen.
Ook kwam er vandaag een duo in actie. Lisa en Dianne behaalden een 7e plaats. Bijna aan het einde van de dag waren daar nog de twee teams van LuMa Stars. Beiden behaalden een eerste plaats en de jury liet zien dat ze NK waardig zijn.
Nieuwe leden zijn welkom vanaf 5 jaar info@lumastars.nl