Nieuws
Afgelopen weekend vond voor P.i.T het tweede halve finale weekend plaats in Waalwijk. Vorig weekend hadden er al zeven turnsters een NK ticket mee naar huis genomen. Dit weekend kon P.i.T er daar nog drie bij optellen. Daimy van Steendelaar, Tina Hooijer, Anouk Diepeveen en Lieke Snoijink kwamen in actie. Snoijink, Hooijer en van Steendelaar plaatsten zich voor het NK.
 
Daimy van Steendelaar, uitkomend in het hoogst mogelijke niveau van de categorie Instap (N1), turnde een prima wedstrijd. Met de 15e plaats zien we haar terug op het NK.
Tina Hooijer (Jeugd C, eerste divisie) was helaas niet helemaal fit. Wel heeft ze een aantal nieuwe elementen met succes uitgevoerd en werd ze allround achtste. Zij plaatste zich hiermee ruimschoots voor het NK.
Anouk Diepeveen en Lieke Snoijink (instap N2) turnden allebei tegelijk op een andere baan. Anouk begon erg sterk op rek en behaalde hier ook de reserveplaats voor de rekstok finale. Helaas ging het op balk mis en wist zij op vloer deze punten niet meer in te halen. Op sprong turnde zij fantastisch, maar werd ze ook niet gewaardeerd qua punten. Ze zakte naar de 19e plaats .
Lieneke turnde een plaatje van een wedstrijd. Op balk en sprong maakte zij nagenoeg geen fouten. Na drie toestellen stond ze eerste, uiteindelijk werd zij nipt vierde.