Nieuws
Inmiddels is het '’t Kindererfje’ in Wekerom een bekend begrip. Vijf jaar al lang staan de deuren iedere werkdag open voor de klanten en is ook de collectie fors gegroeid in de afgelopen jaren. Momenteel hangt de winkel vol met fleurige zomerkleding ,
In de collectie verder onder meer: Voor de baby's hangt er van klassiek tot stoer voor ieder wat wils, lieve zachte tinten voor meisjes tot felle kleurtjes voor jongens.
Waar ‘’t Kindererfje’ eerst kinderkleding tot maat 140 verkocht is het het assortiment de laatste jaren uitgebreid tot maat 176, om zo alle kindermaten te kunnen bieden aan klanten.
 
Stokje overgegeven
‘’t Kindererfje’ heeft per 1 januari het stokje overgedragen aan een nieuwe eigenaresse: Ariette Breen. Zij is een jonge enthousiaste moeder die het leuk vond om de winkel voort te zetten. “Daar zijn wij heel blij mee”, aldus Jolanda de Vries en Heidi van Ginkel. “Dat de winkel blijft bestaan is voor ons heel leuk, omdat we het opgebouwd hebben en dan zou het jammer zijn wanneer een goed lopende zaak stopt!“
Voor de klanten veranderd er weinig. De winkel is op dezelfde locatie gebleven, dat geldt ook voor de merken en openingstijden.
 
Feestdag vrijdag 10 maart
Omdat het ’’t Kindererfje’ vijf jaar bestaat en Ariette de winkel feestelijk wil openen is het op vrijdag 10 maart feest. De winkel is dan de gehele dag geopend van 09.00 – 21.00 uur. Klanten krijgen deze dag 10% korting op de gehelke collectie.
Adres: Lage Valkseweg 62 Wekerom . Open ma. – vrij. van 09.00 – 12.00 uur (alleen vrijdag 10 maart de hele dag open).