Nieuws
 Geniet u ook van een mooi landschap? Zonder zwerfafval is het landschap nog veel mooier en kunnen we er allemaal van genieten. ‘Stichting Landschapsbeheer Gelderland’ (SLG) heeft een nieuwe aanpak voor het opruimen van zwerfafval ontwikkeld: de oprichting van een ‘Zwerfafvalbrigade’. Samen met buurtbewoners regelmatig zwerfafval opruimen geeft voldoening en is nog gezellig ook! De gemeente Ede is enthousiast en wil samen met ‘SLG’ het zwerfafval aanpakken in Wekerom. Doet u mee?
nieuwe_aanpak_van_zwerfafval_in_Wekerom
Woensdag 5 april organiseert ‘SLG’ een informatie-avond over de aanpak van zwerfafval in het ‘Kulturhus’, Dorpsplein 1 in Wekerom. De avond start om 19.30 uur met een kopje koffie of thee. Iedereen is welkom. Komt u ook?
Tijdens de avond krijgt u een presentatie over landschap in de eigen omgeving. Er is aandacht voor het probleem van zwerfafval, dat het landschap ernstig ontsiert.
Het nieuwe concept van zelfredzame ‘Zwerfafvalbrigades’ wordt uitgebreid toegelicht, dé oplossing voor een schoner landschap!
Ede Schoon
De inzet van deze ‘Zwerfafvalbrigade’ maakt ook deel uit van het gemeentelijke project ‘Ede Schoon’. Daarmee maakt de gemeente Ede werk van het opruimen van zwerfafval. Dit doet zij met verschillende projecten en initiatieven, samen met
Kijk voor meer informatie op