Nieuws
In de eerste week van de zomervakantie wil Sportservice Ede graag iedereen in de buitendorpen een vakantiegevoel bezorgen! De buurtsportcoaches hebben daarom een zomertour georganiseerd vol leuke sport- en spelactiviteiten.
 
Elke dag is Sportservice in een ander dorp en zijn er leuke activiteiten, zoals een stormbaan, springkussen, pannakooi, boogschieten en stoeprandcompetitie. Plezier voor iedereen. Kom een kijkje nemen en neem je vriendjes/vriendinnetjes, broertjes/zusjes en papa/mama mee Iedereen is van harte welkom!
 
Op dinsdag 11 juli is de zomertour op het grasveld bij de oude bioscoop in Harskamp van 13.00-16.00 uur. Muziekvereniging Excelsior verzorgt op deze dag muziekworkshops. Naast sport en spel kan iedereen zelf muziek maken.
 
Woensdag 12 juli is Sportservice Ede in Ederveen op het trapveldje aan de Sneeuwbesstraat van 13.00 – 18.00 uur. Youth for Christ is deze dag ook aanwezig met activiteiten. Na 16.00 uur is er gelegenheid om wat lekkers te eten en drinken.
 
Droompark de Zanding in Otterlo is de plaats van de zomertour op donderdag 13 juli van 13.00 – 16.00 uur. Het animatieteam zorgt voor een gezellig muziekje op de achtergrond en er zijn aquabubbels om over het water lopen.
 
De zomertour wordt op vrijdag 14 juli afgesloten in Lunteren in het Bosbad van 13.00 – 16.00 uur. Tegen een gereduceerd tarief kan worden gezwommen en deelgenomen aan leuke activiteiten, zoals een stormbaan en muntjes opduiken.
 
Deelname aan de zomertour is gratis. Wel geldt op vrijdag 14 juli entree tegen gereduceerd tarief voor het Bosbad. Check voor meer info de Facebookpagina van Sportservice Ede, www.facebook.com/sportserviceede