Nieuws
Net als voorgaande jaren organiseert de Middenstand Vereniging Harskamp ook dit jaar weer een ouderwets gezellige zomeravondmarkt. Dit jaar zal Stichting Kinderwerk Harskamp voor het eerst helpen bij de organisatie. We hopen er samen een mooie avond van te gaan maken voor de deelnemers en vooral ook voor de vele bezoekers die wij ook dit jaar weer hopen te mogen verwelkomen op deze markt.
 
Sfeerval terras
Een groot aantal Harskampse winkeliers, bedrijven en verenigingen neemt, net als voorgaande jaren, deel aan de Zomeravondmarkt. Deze vindt plaats op woensdagavond 24 juli, van 17.00 uur tot 21.30 uur, op het evenemententerrein voor de muziektent aan de Otterloseweg in Harskamp.
Naast interessante aanbiedingen van de plaatselijke middenstanders en een sfeervol terras, met voldoende aandacht voor de inwendige mens, is er ook van alles te zien en te beleven.
 
Kleedjesmarkt en kinderplein
Het grote succes van vorig jaar, de kleedjesmarkt, wordt wederom herhaald en men is er van harte welkom. Opgeven hiervoor kan via de e-mail:
Opbouwen van de kleedjesmarkt is mogelijk vanaf 16.00 uur. De kosten zijn € 2,00 per kleedje. Bij verkoop op de kleedjesmarkt mogen er geen commerciële doeleinden aan ten grondslag liggen. Daarvoor dient u een kraam te huren. De kraamhuur is voor deze markt € 40,00 per kraam van vier meter. Het huren van een halve kraam is uiteraard ook mogelijk.
Nieuw dit jaar is er het gezellige en creatieve kinderplein met o.a. een kleurwedstrijd, iets lekkers maken en opeten, bouwen, springen etc..
 
Voor meer informatie over de markt en / of opgeven voor de kleedjesmarkt kunt u mailen naar wkharskamp@gmail.com of bellen met 06 – 30 31 01 25 (Martin) of 06 – 30 40 82 10 (Gea)