Nieuws
Sunrise Medical en Nijland Cycling leveren zeven aangepaste fietsen
Duofietsen geschonken aan cliënten van ’s Heeren Loo
 
Op ‘de Hartenberg’, woonzorgpark van zorginstelling ’s Heeren Loo in Wekerom, onlangs zeven duofietsen overhandigd. Mark Hermsen, bewoner van de Hartenberg, Bunga Melatti van gezinshuis Van De Beken en Marijn van Nieuwenhuijsen namen vol trots een fiets in ontvangst. Gert ten Hoven, namens het leer-werkbedrijf De Hartenberg, ontfermde zich over de zeven fietsen.
 
Bewoners van de Hartenberg kunnen deze fietsen goed gebruiken voor hun werk op het woonzorgpark in Wekerom. De duofietsen zijn voorzien van een trapondersteuning, waardoor er samen met een begeleider gefietst kan worden. De fietsen komen uit Noorwegen, waar ze overgebleven waren uit aanbestedingsprojecten.
 
Voor de 6-jarige Marijn was er een speciaal kinderformaat, waarbij zijn vader Jan Willem achter hem plaats kan nemen. Zo kunnen ze samen boodschappen gaan doen of gewoon gezellig een rondje fietsen.
De fietsen werden gedoneerd door de bedrijven ‘Sunrise Medical’ en ‘Nijland Cycling’. Chris Berghmans, Kim van Nieuwenhoven en Thijs Pijnappel overhandigden namens deze firma's de fietsen.