Nieuws
‘Een gezellige dag voor jong en oud’, hiermee slaat de organisatie de spijker op z’n kop. Want al jaren kenmerkt deze dag zich door een gezellige sfeer waar men elkaar graag ontmoet.
De Valkse Dag wordt dit jaar gehouden op zaterdag 11 juli van 10.00 tot 17.00 uur. Men is welkom op het vertrouwde terrein aan de kruising Hammerdijk/Vijfsprongweg.
 De_Valkse_Dag_2015
rchieffoto van D e Valkse D ag in 201 1.
 
Traditioneel zijn er diverse demonstraties (o.a. door de Valkse brandweer), een boerenkermis en een speelweide speciaal voor de kinderen. Er is een kinderkleedjesmarkt, waar kinderen tot 14 jaar met hun kleedje en spullen mogen komen staan
Een traditie is de Valkse Touwtrekwedstrijd geworden, deze start om 11.30 uur. Dit jaar is deze weer groter van opzet. Hieraan kunnen ook jeugd- en professionele teams mee doen. En ook teams van buiten De Valk zijn welkom. Een bijna ‘internationaal’ tintje dus!
Verder zijn er diverse oldtimer voertuigen te bewonderen, zoals auto’s, tractoren en werktuigen.
Verder o.a.: Boerenmarkt met tientallen kramen - Valkse Zaagwedstrijd - Demonstraties van oude ambachten - Diverse raad & win wedstrijden - Kinderspeelweide met boerenkermis.
 
U bent van harte welkom en voor de prijs hoeft u het niet te laten. Het parkeren en de entree is gratis.