Nieuws

De Rehobothkoren uit Kootwijkerbroek, bestaande uit een kinderkoor en een gemengd koor zijn op zoek naar enthousiaste kinderen en volwassenen die de koren komen versterken. Maandag 1 september starten wij weer met de repetitieavonden.

Belangstellenden worden uitgenodigd om eens een repetitieavond bij te wonen. Het gemengd Rehobothkoor repeteert iedere maandag onder leiding van dirigent Ton Burgering van 20.00 uur tot 22.00 uur.
Kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar zijn hartelijk welkom op het kinderkoor. Het kinderkoor repeteert ook iedere maandag, onder leiding van Anita Melissen van 18.30 uur tot 19.30 uur.
Beide koren repeteren in de centrale hal van de Beatrixschool te Kootwijkerbroek.

Het Rehobothkoor heeft als doel het meerstemmig zingen van psalmen, gezangen en geestelijke liederen, die gegrond zijn op Gods woord (statenvertaling) en naar de belijdenis zoals deze is vastgelegd in de drie formulieren van enigheid.
Voor meer informatie over de koren kunt u kijken op onze website www.rehobothkoor.nl of contact opnemen met secretaris Aleidus van den Brink, tel.: 0318-481482 voor het gemengd koor. Voor informatie over het kinderkoor kunt u contact opnemen met Ans Top, tel.: 06-30638113.