Nieuws

Zangpedagoog Ali Hendriksen uit Lunteren start in het Kulturhus van Wekerom met een aantal leuke cursussen voor kinderen en volwassenen. De zangcursus op vrijdagmiddag is een ontdekkingsreis door liedjesland, maar je leert ook notenlezen, ritme en zangtechniek.

Voor jongeren is er een projectkoor waarbij we een bewerking van de musical Joseph and the Amazing Technicolor dreamcoat gaan instuderen en uitvoeren!
En volwassenen kunnen zowel zangtechniek in de cursus stemvorming leren maar ook meedoen in het koor!

Muziekdocent/-therapeut Erika van Dam uit Ede start in het Kulturhus met dwarsfluitlessen, algemene muzikale vorming (AMV-) lessen, aangepaste muziekles en muziektherapie voor kinderen en volwassenen.
De aangepaste muziekles is bedoeld voor mensen die graag muziek willen maken of een muziekinstrument willen leren bespelen, maar geen aansluiting vinden bij regulier muziekonderwijs.
Verder starten er speciale AMV cursussen voor basisschool kinderen uit groep 3 en 4 of groep 5 en 6.

Nieuwsgierig? Kom kijken bij de demonstraties en concertjes op 12 september of kom naar de eerste open les op 19 september!
Informatie via 0318 463060 - www.AliHendriksen.nl - erikavdam@gmail.com - www.muziek-therapie-praktijk-ede.com of www.Kulturhuswekerom.nl