Nieuws

De Winterfair in Harskamp is weer terug van weggeweest. Dat wil zeggen in de open lucht. Zaterdag 29 november wordt deze gehouden in het parkje/parkeerterrein tegenover het museum.
Men is tussen 16.00 en 21.00 uur van harte welkom.

De organisatie is in handen van Anja van Loo (Enjo Beauty Flowers) die een groot aantal deelnemers enthousiast heeft gemaakt, waaronder diverse ondernemers uit Harskamp en omgeving. Diverse branches zijn er vertegenwoordigd. Op de markt natuurlijk aandacht voor de kerstfeestdagen. Verder kunnen bezoekers terecht voor onder meer: woondecoratie, kleding, cadeauartikelen en voor bijvoorbeeld een bloemetje en plantje.
De organisatie heeft gekeken naar de diversiteit. Zo zal men er niet drie kramen van hetzelfde aantreffen.
“De bezoekers willen zich laten verrassen. En als je dan steeds weer van hetzelfde tegenkomt gaat de lol er snel af,”, laat Anja weten.
Ook de horeca is hierin meegenomen, zij zorgen op de Winterfair voor een gevarieerd aanbod van lekkernijen, met zelfs kleine proeverijen.

De nieuwe locatie is een bewuste. Een harde ondergrond is voor zowel bezoekers als kraamhouders prettig. Dat maakt het bezoek aan de winterfair des te prettiger.
Een harde ondergrond is ook prettig voor de rondritjes met de arrenslee. Hierin kunnen kinderen plaatsnemen voor een ritje door de omgeving.
Anja bemerkt het in het dorp. De Winterfair nieuwe stijl is iets waar Harskamp en omgeving nu al naar uitkijkt.
De gezelligheid, elkaar ontmoeten en de sfeer die een Winterfair met zich meebrengt, zijn redenen voor een bezoek. “Het sociale aspect, dat is waarvoor de kraamhouders en bezoekers komen. Je ontmoet elkaar in een andere omgeving en in een andere sfeer”, aldus Anja