Nieuws
Woensdag 24 juli was er weer de jaarlijkse zomeravondmarkt in Harskamp. De Regiobank stond er dit jaar met het wervelwindspel, wat een groot succes was. Ondanks de warmte was het gezellig druk op de markt en deden de kinderen hun uiterste best om in 30 seconden zo veel mogelijk geld bij elkaar te vangen. Het viel nog niet mee met alle wind om de oren maar er werden mooie bedragen genoteerd.
 
In drie leeftijdscategorieën konden er mooie prijzen gewonnen worden; de eerste prijs een Jongwijsrekening met een startkapitaal van € 10000, de tweede prijs een Jongwijsrekening met een startkapitaal van € 50,-.
 
Onderstaand staat een overzicht van alle prijswinnaars. Inmiddels zijn ze allemaal gebeld en langs geweest voor het openen van de rekening, ook kregen zij een vakantiepakket op kantoor aangeboden. Zij kunnen nu verder sparen en zo leren met geld omgaan.
De Regiobank heeft momenteel een actie waarbij je bij het openen van een Jongwijsrekening naast het welkomscadeau naar keuze ook een kadobon krijgt t.w.v. € 7,50 van Top1 toys in Lunteren of de Prima in Harskamp (actie loopt tot 20 september 2019).