Nieuws
De Heidedag bij woonzorghuis Wicherumloo begint een traditie te worden. Donderdag 29 augustus wordt deze dag alweer voor de vierde keer gehouden.
Wekeromse_Heidedag_bij_Wicherumloo-2
De Wekeromse Heidedag in 2018 bij Wicherumloo.
 
Tijdens de Heidedag zullen diverse regionale ondernemers/winkeliers hun (streek)producten te koop aanbieden. Uiteraard is er ook de verkoopkraam met de spulletjes waar de eigen bewoners al het hele jaar door hard voor aan het werk zijn geweest.
Naast de verkoop van deze uiteenlopende producten zijn er ook weer een aantal leuke spelonderdelen zoals o.a. het sjoelen en het Rad van Avontuur waar prachtige prijzen zijn te winnen!
Spectaculaire prijzen zijn ook te winnen bij de grote verloting, waarbij aan het einde van de dag, tientallen prijzen worden verloot! Gedurende de hele dag kunnen hiervoor al de loten worden gekocht. Prachtige prijzen voor zowel jong als oud!
 
Tot slot mag ook zeker de mogelijkheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje niet onvermeld blijven. Er is keuze uit een breed aanbod van diverse snacks en lekkernijen, alles met zorg bereid en geserveerd vanuit ons restaurant De Aanleg. Reden te meer dus om deze Heidedag te bezoeken!