Nieuws
Na het succes van vorig jaar kon het niet uitblijven, de Heidedag van ‘Wicherumloo’/Wekerom krijgt een vervolg! Wij organiseren de Heidedag dit jaar op donderdag 24 augustus a.s. tussen 14.00 en 20.00 uur in en rondom ons woonzorgcentrum ‘Wicherumloo’, Edeseweg 51 in Wekerom
 
Tijdens deze dag zullen diverse regionale ondernemers/winkeliers hun (streek)producten te koop aanbieden. Uiteraard is er ook de verkoopkraam met de spulletjes waar onze eigen bewoners al het hele jaar door hard voor aan het werk zijn!
Naast de verkoop van deze uiteenlopende producten hebben we ook nu weer een aantal bazar-achtige spelonderdelen. U herinnert het zich vast nog wel, sjoelen met daarbij elke ronde kans op een prijs en het ‘Rad van Avontuur’ waar weer prachtige prijzen zijn te winnen! En natuurlijk vergeten we onze kinderen niet, ook voor hen zijn er diverse leuke activiteiten.
 
Tot slot mag ook zeker de mogelijkheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje niet onvermeld blijven. Er is keuze uit een breed aanbod van diverse snacks en lekkernijen, alles met zorg bereid en geserveerd vanuit ons restaurant De Aanleg. Reden te meer dus om onze Heidedag te bezoeken!
 
Wij hopen u te ontmoeten op donderdag 24 augustus!
 
Groet Commissie Vrienden van Wicherumloo en activiteitencommissie Wicherumloo