Nieuws
Bij de plattelandswinkel ’t Schuurtje in De Valk kan men weer terecht op de kerstzolder. Deze is weer sfeervol ingericht met de vele mogelijkheden m.b.t. kerstpakketten.
Blikvanger is ook dit jaar weer de achterwand van de zolder. Het is alsof je thuis plaats neemt bij de brandende open haard. Met een goed glas en boek voor je uit mijmeren over het afgelopen jaar. Het zou zo maar kunnen op de kerstzolder van ’t Schuurtje.
Ook nu is het idee van de wand weer ontsproten uit het creatieve brein van meester Ad van Veen uit De Valk.
 
Kerstzolder
Aan weerszijden van de zolder staan enkele tientallen originele kerstpakketten uitgestald in diverse maten en in verschillende prijscategorieën, met zorg samengesteld en voor elk budget. Voor elke portemonnee is een relatiegeschenk samen te stellen. Vraag het en ze helpen u er graag.
Niet zo één, twee, drie te weten wat te geven? ’t Schuurtje biedt dan de mogelijkheid tot het geven van cadeaubonnen, of een ‘High Tea’ e.d. Wie echt iets bijzonders wil geven kiest voor de overheerlijke ambachtelijk gebakken appeltaarten van Bram & Jeltje. Wijdt en Zijd vermaard!
Wederom_een_bijzondere_kerstzolder 
De producten die uitgestald zijn op de kerstzolder zijn ook te vinden in de plattelandswinkel. Allerhande streekproducten zijn verkrijgbaar, streekboeken, heerlijke gebrande noten, kaas en niet te vergeten de Valkse Hompies.
Maar de klant kan er ook terecht voor aardappelen, groenten, fruit en fruitmanden.
 
Plattelandswinkel ’t Schuurtje is te vinden in De Valk, net achter de School met den Bijbel.
Loop er eens binnen, want je slaagt er altijd!