Nieuws
Dinsdag 8 november vierde ‘de Schakel’ van Harskamp, Otterlo, Wekerom haar 55 jarig bestaan in de Houtkamp te Otterlo. Daar stond een buffet klaar (verzorgd door het bestuur) met een heerlijke High Tea en verschillende soorten thee.
Er was deze avond geen speciaal programma. De leden konden gezellig samen praten en steeds andere hapjes en thee halen.
In een hoekje van de zaal draaide een DVD met foto’s en filmpjes die een beeld geven van de activiteiten van de afgelopen jaren. Een gezellig hoekje vanwaar de dames, gezeten op een bankstel, de beelden van weleer konden bekijken.
Een paar keer werd stilte en aandacht gevraagd en werden een aantal jubilaressen gehuldigd:
55 jaar lid: Mevr. Dien Onderstal-Donkersteeg, Mevr. Stien Onderstal-van der Hoef en Mevr. Marja Rap-Melissen. (Mevr. Dien Onderstal-Donkersteeg was er die avond helaas niet bij. Zij heeft de bloemen en attentie de volgende ochtend thuis overhandigd gekregen.)
50 jaar lid en nu dus ook erelid: Mevr. Wiena Ploeg-van Wijk en Mevr. Mien van de Beek-Buurman.
35 jaar lid: Mevr. Gees Wallet-Nap. 30 jaar lid: Mevr. Riet van Amerongen-van der Hoef. 20 jaar lid: Mevr. Evelien Lambalgen-Beumer. 15 jaar lid: Mevr. Bertha Klok-Geurts en Marianne Hendriksen-Vriezen.
De jubilaressen kregen allemaal een mooie bos bloemen en ook een handdoekje met het ‘de Schakel’ logo erop. De twee nieuwe ereleden, mevr. Ploeg en mevr. van de Beek, kregen daarbij ook nog een mooi ingelijst certificaat.
Vrouwenbond_de_Schakel
Op de foto: Zittend vooraan v.l.n.r.: Mevr. Mien van de Beek-Buurman, Mevr. Wiena Ploeg-van Wijk, Mevr. Stien Onderstal-van der Hoef en Mevr. Marja Rap-Melissen.
Daarachter vanaf links, Mevr. Marianne Hendriksen-Vriezen, Mevr. Bertha Klok-Geurts, Mevr. Riet van Amerongen-van der Hoef, Mevr. Gees Wallet-Nap, Mevr. Evelien Lambalgen-Beumer.