Nieuws
 Het succes van vorig\ jaar vindt op vrijdag 5 juni een vervolg. Dan is het weer zover. Touwtrekteam ‘Achteruut boeren’ organiseert wederom een touwtrekwedstrijd in De Valk.
Het touwtrekteam ‘Achteruut boeren’ hebben we een aantal jaren geleden als leden van het
Agrarische Jongeren Kontact Stroe-Wekerom opgericht. Het AJK Stroe-Wekerom is een vereniging voor alle jongeren die werkzaam zijn in de agrarische sector. In de wintermaanden organiseren we een aantal informatieve avonden met actuele onderwerpen vanuit de agrarische sector.
Touwtrekken_in_De_Valk
Ook organiseren ze jaarlijks een dagexcursie en een gezellige avond. Het touwtrekteam traint elke donderdagavond. Het neemt deel aan verschillende wedstrijden in de regio. Inmiddels zijn er al verschillende prijzen in de wacht gesleept. Vorig jaar heeft het touwtrektea voor het eerst zelf een wedstrijd georganiseerd. Dat bleek een groot succes te zin. Hoofdsponsors van de wedstrijd zijn Hardeman en Van Harten en Hardeman Isolatie, en daarnaast zijn er nog veel andere bedrijven die de wedstrijd sponsoren. Het doel is om met de opbrengsten van de wedstrijd de kosten voor onze leden zo laag mogelijk te houden. Er wordt in drie poules getrokken:
ongetraind, gevorderd en getraind. Een team bestaat uit 5 personen + eventueel 1 wissel. De winnaars van elke poule gaan met een mooie beker naar huis. De aanmeldingen lopen goed, maar er is nog ruimte voor teams. Dus lukt het om een team bij elkaar te krijgen, doe gewoon mee! Is het niet voor de beker dan wel voor de gezelligheid. Opgeven kan bij Martin van de Braak 06-53847641 of bij Gert van den Brink 0611879102. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per team. Het evenement vindt plaats in het weiland kruising Lage Valkseweg/ Koudhoornweg. Iedereen die wil
komen kijken naar de wedstrijd is welkom vanaf 19:00 uur. Voor de kinderen is er ook voldoende
te doen en de entree is gratis. De catering is uiteraard ook goed verzorgd.