Nieuws
De voorjaarsvakantie is begonnen, de lente is in aantocht, al is het nog koud buiten. Wie bij 't Kindererfje binnenstapt krijgt de voorjaarskriebels te pakken.
Frisse kleuren sieren de landelijke winkel, de vrolijke zomerkleding straalt je toe. Van feestelijke kleding tot lekker basic, voor iedere gelegenheid is er een passende outfit.
Voorjaar_bij__Kindererfje 
De eigenaressen Heidi van Ginkel en Jolanda de Vries hebben de afgelopen jaren de winkel fors uitgebreid. “Door te luisteren naar je klanten weet je waar vraag naar is. Daar proberen we, waar mogelijk, op in te spelen! De klantenkring groeit nog steeds en we hopen nog verder uit te breiden in de toekomst!”
 
Opvallend is de ruime keus in babykleding
“We hebben nu enkele seizoenen naast de baby en kinderkleding van Le Chic ook de New born lijn. Deze doen het erg goed. Het is prachtig materiaal en de prijs is heel aantrekkelijk! Ook hebben we ons assortiment sinds kort uitgebreid met Mayoral. Klassieke kleding met een knipoog naar toen!”
Bij 't Kindererfje er voor de grote(re) kinderen ruime keus in maat 92 /m 164!
 
't Kindererfje viert in deze voorjaarsvakantie haar vier jarig bestaan.
Men kan er terecht op dinsdag 23 februari van 09.00-15.00 uur. Die dag is de outlet van de zomer 2015 extra afgeprijsd. Prijzen van 7,50 tot max. 15 euro. Zie ook de advertentie bij de kleintjes in deze Lunterse Krant .
(de rest van de vakantie is 't Kindererfje gesloten!)