Nieuws
Donderdag 13 juni is er op het nieuwbouwproject ‘Dirkjeserf’ in Wekerom officieel een vloerplaat gelegd voor de bouw van 25 woning. Deze handeling gescheidde onder de belangstelling van de kopers en alle mensen die aan de planvorming hebben meegewerkt.
Vloerplaat_nieuwbouwproject_Drikjeserf 
Wekerom heeft vanaf 1993 tot 2013 geen nieuwbouw gekend, sinds 2013 zijn er al bijna 200 woningen bijgebouwd. Hierdoor komen veel jonge gezinnen in het dorp blijven wonen. Samen met de andere ontwikkelingen zoals de nieuw school, Kultuurhuis, ouderenzorg Wicherumlo en het nieuwe bedrijventerrein ‘Het Laar’ geeft dat Wekerom volop in ontwikkeling is.
 
De 25 nieuwe woningen zijn ontwikkeld door ‘Bunte Vastgoed’ uit Ede, de architect is ‘De Jong en Lafeber’ uit Bennekom, de bouw wordt uitgevoerd door van ‘Driesten Harskamp Bouwbedrijf’.
De verkoop is gedaan door ‘Domicilie Makelaars’ uit Ede, de belangstelling voor de woningen was groot, er waren driemaal zoveel inschrijvers als er woningen beschikbaar zijn..
 
De vloerplaat is gelegd door, de koper mevr. Top van de Hoek, opa Jan van den Hoek (heeft ruim 40 jaar bij van Driesten gewerkt), wethouder Willemien Vreugdenhil, toekomstige jeugdige bewoner, directeur de ‘Bunte Vastgoed’ Cees de Jong, directeur van ‘Driesten Harskamp Bouwbedrijf’ Anne van Driesten.