Nieuws

Maandag 10 november is het de landelijke Dag van de Mantelzorg. De Medewerker gebruikt deze dag om mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Mantelzorgers krijgen een leuke attentie en zijn uitgenodigd voor een bijzonder theatervoorstelling.

De Medewerker heeft net als vorig jaar voor alle mantelzorgers in de gemeente Ede een attentie. Jan Jong van De Medewerker: “Mantelzorgers die bij ons geregistreerd zijn ontvangen deze blijk van waardering thuis. Als je onze nieuwsbrief ontvangt, sta je geregistreerd. Houd je brievenbus dus goed in de gaten want rond 10 november wordt de verrassing per post bezorgd.”

Verras jezelf of een ander
Jong: “We hebben zo’n 1100 mantelzorgers in ons bestand, maar er zijn natuurlijk veel meer mantelzorgers in de gemeente Ede. Ben je mantelzorger maar sta je niet bij De Medewerker geregistreerd of ken je andere mensen die voor een naaste zorgen, van wie je denkt dat ze niet bij De Medewerker bekend zijn? Meld jezelf of de ander dan aan vóór 7 november en wij zorgen dat de mantelzorger de attentie ontvangt. Graag naam, (e-mail)-adres en telefoonnummer doorgeven via info@demedewerker.nl of (0318) 651 312.”

Theatervoorstelling
Naast deze verrassing per post, nodigt De Medewerker mantelzorgers, verzorgden en professionals uit voor een bijzondere theatervoorstelling op 12 november van 20.00 – 21.00 uur in de Schuilplaats. De inloop is vanaf 19.30 uur. Het thema van de voorstelling is: ‘Wie zorgt er voor de mantelzorgers?’ Dat is een terechte vraag in een tijd van snelle ontwikkelingen en grote bezuinigingen binnen de zorg. Met deze voorstelling wil Theaterbureau Klinker de mantelzorger zowel een spiegel voorhouden als ontspanning bieden. Er kan heerlijk gelachen en gezongen worden. Kortom theater met muziek, een lach en een traan. Aanmelden voor deze voorstelling kan tot 9 november via info@demedewerker.nl of (0318) 651312. Vermeld ook met hoeveel personen je komt.