Nieuws
Zaterdag 23 mei vond een grote verkoping plaats bij de Petrakerk aan de Lunterseweg in Ede. Naast twee grootse veilingen en bijna 40 kramen met allerhande nieuwe en gebruikte artikelen, was er veel voor de kinderen te doen.
 
Kinderen konden meerijden op een legerjeep, genieten van de springkussens of op de foto gaan met een meterslange slang. Ook gewoon even lekker knuffelen met de aanwezige dieren of een knutselworkshop volgen was mogelijk. Zowel ’s ochtends als ’s middags vond een schapenscheerfestijn plaats. Deze activiteit kon op de warme belangstelling van jong en oud rekenen.
 Verkoping_Petrakerk
Onderdeel van de verkoopdag was jurering van een taartenbakwedstrijd. Tijdens de verkoopdag boog een jury van drie personen zich over de ingediende taarten. Gertine Baaijens ontving de hoofdprijs. Geertje Hooimeijer ontving met een verschil van 0,1 punt de tweede prijs. De prijswinnaars, beiden woonachtig in Ede, ontvingen respectievelijk een bon voor een high tea en een bakpakket van Bak en Geniet.
 
De verkoping werd gecombineerd met een open dag. Veel bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik het nog geen twee jaar oude kerkgebouw te bezichtigen. De opbrengst van deze verkoping was bestemd voor de afbetaling van het kerkgebouw. Iedereen is welkom in de zondagse diensten die beginnen om 09.30 en 16.00 uur. Afwijkende tijden en meer informatie zijn te vinden op www.gergemede.nl.
 
Onderdeel van de verkoopdag was jurering van een taartenbakwedstrijd. De jury boog zich over zeven taarten. Na de jurering vonden de taarten gretig aftrek.