Nieuws
 Veel inschrijvingen zijn alweer binnen voor de Veluwefiets4-daagse Otterlo. De voorbereidingen zijn in volle gang, de routes zijn weer op papier gezet en zijn ter controle gefietst door enthousiaste vrijwilligers.
Van maandag 4 juli tot en met vrijdag 8 juli vindt de vierde editie van de Veluwse Fiets 4-daagse Otterlo plaats. Vorig jaar was het een groot succes met ongeveer 650 deelnemers. De verwachting is dat het dit jaar richting de 1.000 deelnemers gaat.
Vanuit het prachtige dorp Otterlo, de poort van de Veluwe, worden er schitterende routes uitgezet, welke u leiden langs het bos-, heide- en cultuurlandschap. Dit gaat d eroute weer een dag door het Nationaal Park de Hoge Veluwe.
Veluwefiets4-daagse_Otterlo
Tijdens de fietsvierdaagse kan worden gekozen uit de volgende afstanden: 25, 40 of 60 km, de woensdag is vrij te besteden. De start is dagelijks tussen 09.00 en 11.00 uur bij: De Waldhoorn in Otterlo, de 25 km vertrekt vanaf 10.00 uur.
Het inschrijfgeld voor deelname van de gehele week bedraagt € 15,- per persoon Er kan ook per dag worden ingeschreven voor € 5,- per persoon, op de maandag € 6,- omdat dan op de Hoge Veluwe wordt gefietst.
Fietsvierdaagse voor liefhebbers
De routes worden aangeduid aan de hand van een duidelijke routebe-schrijving. Tijdens de fietsvierdaagse is er in Otterlo voldoende te beleven, in het dorp en op diverse toeristische bedrijven worden leuke activiteiten georganiseerd. Het is een fietsvierdaagse voor liefhebbers van de natuur en de rustieke omgeving van Otterlo.