Nieuws
Van Ginkel Keukens uit Barneveld krijgt keurmerk ‘Uw Keukenspeciaalzaak 2019’
 
De MHK Group, Europees marktleider voor MKB-keukenvakhandelaren met 2.600 partners en aanwezigheid in 8 Europese landen, heeft Van Ginkel Keukens uit Barneveld vandaag het keurmerk ‘Uw Keukenspeciaalzaak 2019’ gegeven. Hiermee bewijst Uw Keukenspeciaalzaak niet alleen vakmanschap te bieden, maar ook werkelijk naar de consument te luisteren.
Vijf vereisten
Het keurmerk houdt in dat Van Ginkel Keukens zich richt op 5 kernpunten: de beste condities, goed opgeleide vakmensen, grote merken voor scherpe prijzen, CBW-garantie en een klantwaardering van minimaal een 8 op basis van minstens 50 klantreviews per jaar. Vooral het laatste punt weegt zwaar, omdat houders van het keurmerk zich onderscheiden in het luisteren naar de klant en het werkelijk centraal stellen van de wensen van de consument.
Klantwensen centraal
Van_Ginkel_Keukens_uit_Barneveld
 
John van Ginkel van Van Ginkel Keukens: “ In de huidige markt vol anonieme winkelketens en online verkopers is een gezonde toekomst voor kleinere ondernemers weggelegd als ze de klant echt centraal stellen. Ik ben dan ook trots op dit keurmerk. Mijn ambitie is om de klant een keuken te verkopen waar hij jaren later nog echt blij mee is. We proberen onze passie over te brengen op onze klanten. Elke klant is anders en dat maakt dit vak zo mooi. Het keurmerk bewijst dat we er echt voor de consument zijn.”
Jaarlijkse toetsing
De houders van het keurmerk worden ieder jaar opnieuw getoetst en moeten dus doorlopend bewijzen aan de scherpe eisen te voldoen. Zelf het verschil ervaren? U vindt Van Ginkel Keukens op het volgende adres: Marconistraat 8, te Barneveld.