Nieuws
Het gebruik van een elektrische fiets kan het beste worden ervaren in situaties waar het parcours niet altijd even vlak is. Om deze reden organiseert ‘Jansen 2wielers’, met vestigingen in Barneveld en Bennekom, op vrijdag 7 juli een fietstestdag op ‘De Goudsberg’ in Lunteren.
 
Eric Jansen, eigenaar van Jansen 2wielers: “Er zit ontzettend veel verschil in de elektrische fietsen. Tijdens de fietstestdag bieden we de mogelijkheid om elektrische fietsen te testen van verschillende merken met voor- midden- en achterwielmotor.” Na een korte uitleg door de fietsspecialisten van Jansen 2wielers kunnen de fietsen tegen de berg op getest worden. Eric vervolgt: “Er voor de mensen die elektrisch fietsen gevaarlijk lijkt, is het Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid uit Barneveld aanwezig”. Het NIV geeft gratis training op een parcours dat speciaal voor de elektrische fiets is ontwikkeld. “En uiteraard zorgen we voor een hapje en drankje voor alle testers”, besluit Eric.
 
Jansen 2wielers opende recent een volledig vernieuwde winkel aan de Livingstonestraat 9 in Barneveld. Het pand van ruim 1.000 vierkante meter bestaat grotendeels uit een uniek en eigentijdse showroom met een grote variatie in fietsen van diverse merken. Eric Jansen: “Wij hechten veel waarde aan ergonomisch fietsen. Daarom hebben we een speciale ruimte voor de Body Scanning CRM. Op basis van deze scan wordt de nieuwe fiets volledig afgesteld aan de beste fietshouding. Dit voorkomt last van rug, gewrichten en tintelende handen”.
 
De fietstestdag vindt op 7 juli van 10:00-16:00 uur plaats vanaf de parkeerplaats van ’t Hek, Meulunterseweg 32 te Lunteren. Op een ander moment fietsen testen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken? Bel 0342 422 148 of ga naar www.jansen2wielers.nl