Nieuws
Op Koningsdag is het weer zover! De Stichting Tractor Pulling Wekerom organiseert in samenwerking met de NTTO weer de jaarlijkse Tractor Pulling in Wekerom. Op deze wedstrijd komt de hele TOP van de Farmstock op twee kleibanen in actie, wat voor een gegarandeerd spektakel gaat zorgen!
Tractor_Pulling_Wekerom-2
In 2017 was de laatste editie op het terrein aan de Edeseweg in Wekerom. Na een lange zoektocht is het gehele terrein verhuisd naar de Lange heideweg, aan de andere kant van het dorp. De twee wedstrijdbanen zijn overgereden naar de nieuwe locatie, zodat ook op de nieuwe plek weer een hele mooie wedstrijd verreden kan worden.
Ook het programma is weer om van te smullen! Op baan 1 zullen alle TOP-klassen van de sport- en supersportklassen aan de start verschijnen. Deze deelnemers zullen proberen gelijk een goede klassering voor de competitie te krijgen om gedurende het seizoen niet achterop te raken of voor de competitie alvast goede zaken te doen! Deze klassen zorgen voor een gegarandeerd spektakel, met brute vermogens, waarbij het in de zwaardere klassen richting de 2.000 pk gaat! Op baan 2 worden de lokale standaardklassen verreden, waarin de regionale deelnemers voor de hoogste trede op het ereschavot zullen strijden en een felbegeerd plekje op het afsluitende Nederlands Kampioenschap proberen te bemachtigen.
Als slotakkoord zullen er diverse trucks uit de sport- en supersportklassen een demo wedstrijd verrijden. Deze speciaal geprepareerde trucks zullen, hoog op de achterwielen er weer een waar spektakelstuk van gaan maken, wat u als publiek zeker niet wilt missen!
Voorgaande edities waren een groot succes, waar meer dan 3.000 bezoekers enorm van de wedstrijd en de gezelligheid om de wedstrijd heen, hebben genoten.
Het rennerskwartier is vrij toegankelijk voor het publiek, zodat u als bezoeker de machines van dichtbij kunt bewonderen. Ook is het mogelijk om een praatje met de teamleden te maken. Zij zullen u graag meer informatie over hun machine geven. Ook voor de kinderen is er van alles te beleven. Kortom, voor ieder is wat de doen.
De wedstrijd begint om 10.00 uur en vindt plaats aan de Lange heideweg 8a in Otterlo. Houdt u s.v.p. rekening met het ter plaatse ingestelde éénrichtingsverkeer! Ook op de website www.tractorpullingwekerom.nl is nog van alles over de wedstrijd te lezen en kunt u terecht voor meer informatie.
 
TOT ZIENS OP KONINGSDAG!