Nieuws
Dick Pol startte zijn tandtechnische carrière al in 1980, op 16 jarige leeftijd.
Dat was bij een groot laboratorium, waar hij opklom tot chef van de prothese afdeling. In januari 2012 maakte Dick de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap. Het tandtechnisch laboratorium was tot begin deze week gevestigd in het medisch centrum te Wekerom.
 TANDTECHNISCH_LABORATORIUM_DICK_POL_IN_NIEUW_PAND
Dick en Wilbert aan het werk in het neiuwe tandtechnisch laboratorium.
 
In december 2014 sloot zoon Wilbert zich bij zijn vader aan ter versterking want het aantal klanten en de werkzaamheden namen sterk toe.
Uiteraard nadat Wilbert zijn opleiding tot tandtechnicus had voltooid.
 
Nieuw pand
Ook de behoefte aan een groter laboratorium nam toe. Vorig jaar kwam een mooi en ruim pand aan de overkant van het medisch centrum in de verkoop.
Dick sloeg meteen toe en kocht het pand. Na een ingrijpende verbouwing en de inrichting van het laboratorium zijn de werkzaamheden afgelopen maandag in het nieuwe pand hervat.
 
Werkzaamheden
De meest voorkomende werkzaamheden zijn het vervaardigen van gebitsprotheses. Ook worden tal van reparaties uitgevoerd en wel binnen 1 uur. Met het ouder worden slinkt de kaak en dan moet het gebit worden aangevuld om weer goed passend en comfortabel te zijn.
 
Voor implantaat gedragen protheses kunt u ook bij hen terecht.
De verzekeringsmaatschappijen vergoeden een groot deel van de kosten, deze vergoedingen verschillen echter per maatschappij.
 
Ook voor het bleken van tanden kun je bij hen terecht.
Hockeyers moeten hun gebit beschermen tegen de harde ballen, Dick Pol tandtechnisch laboratorium levert hockeybitjes op maat.
 
Dick en Wilbert werken voor vele tandartsen in de regio van de Gelderse Vallei tot aan Arnhem toe.
 
Laagdrempelig
Gevestigd midden in Wekerom heten wij onze patiënten graag welkom.
Wij hebben plezier in ons vak, het is de combinatie van het contact met mensen en de uitdaging van de techniek dat ons veel voldoening geeft.
 
Wekeromseweg 63A
6733 AC Wekerom