Nieuws
Het is bijna weer zover, tijd om planten en bloembakken te voorzien van nieuwe potgrond. Het Comité Stichting Woord en Daad houdt op zaterdag 9 maart (’s morgens) in Lunteren en in Ederveen weer haar bekende jaarlijkse potgrondverkoop actie.
 
De opbrengst van de potgrondactie zal dit jaar gaan naar het 1e kwartaal 2019 thema; Noodhulp en Weerbaarheid , goede voorbereiding en groots effect. Wereldwijd nemen natuurrampen toe. Woord en Daad wil onze kwetsbare naaste bijstaan in nood. Dat doen ze door na een ramp direct noodhulp te verlenen. Maar ook onze naaste voor te bereiden op mogelijke rampen.
Woord en Daad doet dit via lokale partnerorganisaties die met elkaar samenwerken. Zie voor meer informatie over deze kwartaal thema’s www.woordendaad.nl
Door potgrond te kopen ondersteunt u dit 1e kwartaal 2019 thema !
 
De vrijwilligers van Woord en Daad komen zaterdag morgen 9 maart in Lunteren en in Ederveen langs de deur. Ze hebben meer informatie over bovenstaand thema bij zich.
Vraag er gerust naar. De potgrond is van Naturado, uitstekende kwaliteit, de verkoopprijs is € 6,50 per zak van 50 liter.
Om van levering verzekerd te zijn of indien u de venters misloopt, kunt u ook telefonisch bestellen: Voor Lunteren bij M. de Bruin (tel. 06 46 13 90 28) en voor Ederveen bij R. van de Brink (tel. 57 40 68).