Nieuws
De ontwikkelingen in de wijk Kernhem (Het Nieuwe Landgoed) staan niet stil. Vorig jaar opende winkelcentrum Parkweide nog haar deuren. Ook werd een onderdoorgang voor fietsers aangelegd voor een goede verbinding tussen de wijken Kernhem en Veldhuizen. En nu kunnen vanaf medio 2017 inwoners uit de wijken Kernhem en Veldhuizen ook terecht in het nieuwe gezondheidscentrum.
Deze week is aannemer Burgtbouw BVgestart met de bouw van het gezondheidscentrum. Alle ruimte is reeds verhuurd en als alles volgens planning verloopt gaan de deuren van het centrum medio 2017 open.
Start_bouw_gezondheidscentrum_Kernhem 
Zorgverleners werken samen
Een team van zorgverleners gaat samenwerken in het nieuwe gezondheidscentrum. Inwoners kunnen hier onder meer terecht voor een bezoekje aan de huisarts, fysiotherapeut en tandarts. Naast medische zorg kunnen inwoners ook terecht voor kinderopvang. In een afgescheiden deel van het pand opent kinderdagopvang Prins Vleermuis haar deuren.
 
"Ik ben blij met de komst van het gezondheidscentrum in de wijk. Door een mooie samenwerking tussen verschillende partijen zoals de huisarts, apotheek, maar ook een kinderdagverblijf hebben de inwoners uit de wijken Kernhem en Veldhuizen straks alles binnen handbereik", aldus wethouder Marije Eleveld.
 
Meer informatie
Zorg Vastgoed Management BV (ZVM) is de verbindende factor geweest tussen de specialisten en realisatie van de nieuwbouw. Voor meer informatie over het gezondheidscentrum kunt u terecht bij de heer B. van Amersfoort van ZVM via 06 – 40572318 of stuur een mail naar amersfoort@zvm.nu