Nieuws
Woont u in het buitengebied? En wilt u uw omgeving op een natuurlijke manier aankleden met bomen en struiken? Neem dan contact op met de landschapsbeheerder.
 
Gemeente Ede voert een actief landschapsbeheer. Een aantrekkelijk landschap is goed voor de natuur, fijn om in te wonen, te werken en te recreëren. Daarom willen zij samen met de bewoners ervan het landschap vorm geven. Als bewoner of gebruiker van het buitengebied speelt u een grote rol. U bepaalt mede het gezicht van de omgeving.
 
Samenwerking
De landschapsbeheerder van de gemeente komt op afspraak bij u langs. Bij dit zogenaamde erfbezoek bespreken we de mogelijkheden om landschap en erf in te richten. Belangrijk hierbij is dat dit op een verantwoorde en streekeigen manier gebeurt. Wij stellen de beplanting voor een bescheiden bijdrage beschikbaar, u gaat vervolgens aan de slag met de aanplant.
 
Informatie
Voor informatie of om een afspraak te maken kunt u bellen met de medewerkers landschapsbeheer, Marnix Bout of met Bert Budding (telefoon 14 0318) U kunt ook een mail sturen naar info@landschapsbeheer.nl. U kunt ook nadere informatie vinden op www.ede.nl/landschapsbeheer