Nieuws
Een nieuw jaar en mogelijk vol van goede voornemens. Eén daarvan is bij velen het overgewicht aan te pakken en tegelijkertijd trachten op gewicht te blijven.
Iemand die daarbij kan helpen is Rolinda de Kruijf. Zij heeft op 13 december 2017 ‘Lifestyle Center Barneveld’ geopend. Dit is gevestigd aan de Renswoudsestraatweg 2 (bij de rotonde) te Barneveld.
Rolinda_de_Kruijf_opende_Lifestyle_Center_Barneveld
Rolinda biedt niet alleen hulp bij het afslanken, maar ook aan personen die zich fitter willen blijven voelen en juist aan degenen die zelfs wat willen aankomen.
Samen met de cliënt worden de haalbare doelen besproken en opgesteld. Vandaaruit wordt gewerkt met persoonlijke begeleiding, of in groepsverband. Naast het werken met gezonde voeding werkt Rolinda ook met ‘Herbalife’ voedingsproducten.
 
Vanuit de eigen ervaring startte Rolinda ‘Lifestyle Center Barneveld’. In januari 2017 ging zij een afslankcursus volgen in Veenendaal en viel hiermee uiteindelijk 16 kilo af. “Dat wilde ik ook delen met anderen. In Barneveld, Lunteren en omgeving bestond deze methoden nog niet. Wat mij is gelukt wil ik ook anderen helpen naar een gezonde leefstijl te werken. Wat veel mensen niet weten is, dat het ontbijt één van de belangrijkste maaltijden van de dag is!”
Dinsdag 9 januari start ‘Lifestyle Center Barneveld’ met de cursus ‘Weight Loss Challenge’. Hierbij worden voedingslessen gegeven in een periode van twaalf weken. Elke dinsdag wordt er gezamenlijk stil gestaan bij onderwerpen als gezonde keuzes, vetten en eiwitten, uit eten gaan e.d. Elke week is er ook een week moment, een stok achter de deur als het waren.
 
De cursus ‘Weight Loss Challenge’ begint op dinsdag 9 januari, om 20.00 uur, bij ‘Jowis Zolder’, Lunterseweg 49a Lunteren. Voor meer informatie: lifestylecenterbarneveld@gmail.com, tel. 06 14 97 74 96.