Nieuws

De volleybaldames van Renswouw MA1 hebben zaterdag 22 november hun doelstellingen promotie naar de 1e klasse en kampioenschap behaald! In de negen wedstrijden gingen slechts vier sets. Tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen Arvevo moeten de meiden minimaal twee setjes pakken om het kampioenschap in eigen hand te houden. Na de tweede set hadden ze het kampioenschap in de pocket. Als echte kampioenen hebben de meiden de overige twee sets ook nog meegepakt.

Renswouwse_Volleybalmeiden
Foto: nr. 8 Annemiek, nr. 7 Annemiek, nr. 5 Manon,nr. 6 Annelies, nr. 8 Nilofar, nr. 9 Manon, nr. 3 Kirsten, nr. 2 Lisa, nr. 4 Nadine. Trainers Willem en Erwin


Voor de tweede plek wordt nog hard gestreden onder andere door Arvevo, TweeVV en het tweede Renswouwse MA2 team, een 1-2tje voor Renswouw behoort zeker tot de mogelijkheid. Volleybalvereniging Renswouw wordt stevig op de kaart gezet door de talentvolle meiden en trainers.

Op de vraag wat de meiden gaan doen in de eerste klasse zegt trainer/coach Erwin het volgende: “Promoveren is leerzaam, de meiden A1 zijn er klaar voor! De damesteams kijken nauwlettend naar de talenten bij de jeugd. De meiden worden al gevraagd mee te trainen en regelmatig ingezet in de damescompetitie. Een goede leerschool, aldus Erwin. Voorlopig is en blijft hun eigen team op nummer één staan en dat is de teamspirit, onze doelstelling hoog eindigen in de 1e klasse.”

Volleybalvereniging Renswouw doet het dit seizoen goed, volg de vereniging via www.renswouw.nl of facebook.

Foto: nr. 8 Annemiek, nr. 7 Annemiek, nr. 5 Manon,nr. 6 Annelies, nr. 8 Nilofar, nr. 9 Manon, nr. 3 Kirsten, nr. 2 Lisa, nr. 4 Nadine. Trainers Willem en Erwin.