Nieuws
Voorafgaand aan de wedstrijd was de missie duidelijk voor de ‘Renswouw Jongens B1’. Tegen Scylla moesten twee sets worden gewonnen en dan zou de titel binnen zijn.
 
Het jongens B team van volleybalvereniging Renswouw begon wat gespannen aan de wedstrijd, maar wist uiteindelijk redelijk eenvoudig de twee sets binnen te halen: 25-12 en 25-20.
Daarmee was het kampioenschap binnen en kon er al een klein feestje gevierd worden in sporthal De Hokhorst. Uiteindelijk moesten ook set 3 en 4 gespeeld worden en ook deze sets gingen met 25-14 en 25-12 naar Renswouw.
Trainer/ coach Erwin Willemsen is trots op zijn team. “De uitslagen van vandaag doen vermoeden dat het binnen halen van de titel een makkie was, maar dat is niet het geval. We hebben zeker hele zware en lastige wedstrijden gehad en vandaag mochten we het definitief afmaken. Voor de kerst konden zijn we al kampioen worden, maar toen hebben we de titel op één punt misgelopen. Maar dat maakt de vreugde alleen maar groter. Het team is niet bij de pakken neer gaan zitten, maar heeft zijn rug gerecht en is nog harder gaan werken om beter te worden. Ik ben trots op hun vechtlust en teamspirit. Maar ook op de lol die we samen elke week hebben, kijk ik met een goed gevoel terug”.
Titel_voor_Renswouw_Jongens_B1 
Op de foto van links naar rechts:
(achterste rij) Willem van Walderveen, Alex van Klompenburg, Kim van de Brandhof, Wenda van Duinkerken, Sharon van de Burgt, Jeanine van Ekris en Gerjanne van Roekel.
(voorste rij) Sjoerd Dorrestijn, Foppe van Middendorp, Jan Willem van Doorn, Cas Jagtenberg, Jos van Maanen en Erwin Willemsen