Nieuws
Dubbel feest, want ‘RegioBank’ heeft maar liefst twee fantastische prijzen gewonnen! Op donderdag 20 april is ‘RegioBank’ door SAMR verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland. Op 13 april is ‘RegioBank’ door de ‘CCDNA Awards’ ook al benoemd tot de meest klantgerichte bank van Nederland.
 
Hans van den Bor, directeur RegioBank, over de twee prijzen: “Ik ben ongelofelijk trots en blij dat we maar liefst twee prijzen hebben gewonnen. Beide prijzen hebben we te danken aan de waardering van onze klanten. Wat een geweldig compliment. Het is prachtig om te zien dat onze klanten ook echt ervaren dat wij de klant centraal stellen. Beste klanten, wederom heel veel dank voor de waardering voor onze dienstverlening. Ook namens alle Zelfstandig Adviseurs van RegioBank.”
RegioBank_de_meest_klantgerichte 
“Ik ben echt supertrots. Hoe mooi is het om twee prijzen te winnen. Prijzen die we dankzij de stem van onze klanten hebben gekregen. Wij zijn de persoonlijke bank in de buurt. Een bank zonder poespas en gedoe die dicht bij de mensen staat. Dat onze klanten onze service zo waarderen, is voor mij weer een bevestiging dat RegioBank de juiste keuzes maakt”, aldus Roel de Jong van DBA advies (Zelfstandig Adviseur in Barneveld en Lunteren).