Nieuws
 Op 28 december 2016 heeft comité Barneveld van ‘Stichting Ontmoeting’ de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de kleurwedstrijd. Deze wedstrijd werd gehouden tijdens de succesvolle herfstfair, die (gehouden bij ‘Groencentrum De Bruine Meren’ in Otterlo) het mooie bedrag van € 6235,- op mocht brengen voor ‘Stichting Ontmoeting’.
Prijsuitreiking_kleurwedstrijd_van_Stichting_Ontmoeting
De winnaars zijn (v.l.n.r.): Corné van Duyn (op de foto zijn zusje), Gerko van de Kieft, Evi-Anne Blotenburg, Rico van Essen (op de foto zijn broertje), Hanne van Ravenhorst en Sjalin Lagerweij. Niet op de foto Brenda Morren. De winnaars kregen allemaal o.a. een boek, geschonken door boekhandel De Boekenkamer uit Kootwijkerbroek. Het comité wil de winnaars nogmaals van harte feliciteren.
Tijdens de herfstfair werd er ook een speurtocht gehouden. De winnaars ontvingen allemaal een cadeaubon van ‘De Suikertante’ snoep & kado’s uit Lunteren. De winnaars zijn: Anne-Ruth van Duyn, Marit Schut, Denise Brouwer, Thalitha Donker en Gerinetta van Ommeren. Het comité wil ook hen van harte feliciteren