Nieuws
Van 15 t/m 22 december kunt u ’s morgens tussen 08.30 uur en 12.00 uur en ’s avonds van 19.00 tot 20.00 (op zaterdag de 19e en dinsdag de 22e alleen ’s morgens) uw kerstkaarten zonder postzegels in verenigingsgebouw Elim, achter de hervormde kerk in Wekerom, inleveren.
U betaalt het PostNL-tarief van 64 eurocent per kaart (of meer bij zwaardere kerstkaarten of kaarten voor het buitenland).
 
Uw kaarten worden door vrijwilligers voorzien van een stempel of een postzegel. De postzegels die wij plakken kopen wij in met korting. Dus denk niet: we kunnen de kaarten net zo goed met PostNL meegeven, want ook hiervan is een deel voor het goede doel bestemd! Kerstpost met een stempel wordt door vrijwilligers drie keer per week bezorgd in Wekerom en in veel plaatsen in de omgeving.
 
Deze actie wordt georganiseerd door de zendingscommissie van de hervormde gemeente van Wekerom. De opbrengst willen we dit jaar voor de helft bestemmen voor ds. en mevrouw Schaafsma, die in de herfst van 2014 namens de Gereformeerde Zendingsbond (GZB) uitgezonden zijn naar Malawi.
Ds. Schaafsma geeft daar in het gebied van de Yao-stam onderwijs en toerusting aan de vele kleine gemeenten. Mevrouw Schaafsma werkt met gehandicapten.
 
De andere helft van de opbrengst bestemmen we voor Stichting Goeie Hoop in Zuid-Afrika, een christelijk opvangtehuis voor rond de vijftig kansarme kinderen uit de townships in de grote steden.
Deze kinderen worden een aantal maanden opgevangen, waarin wordt gewerkt aan gezinsherstel of aan plaatsing in een pleeggezin.