Nieuws
Dirk Janssen van de gelijknamige Autorijschool uit Wekerom geeft een éénmalige opfriscursus Verkeerstheorie in Woonzorghuis Eureka, Brummelweg 43 te Otterlo. Deze cursus wordt gehouden op woensdag 21 januari.
Zoals iedereen weet, je doet jaren geleden een keer een theorie-examen voor je rijbewijs en daar blijft het ook bij. In de loop der jaren is er veel in het dagelijkse verkeer veranderd.
 
Afgezien dat het verkeer steeds drukker wordt, maar regelgeving, verkeersborden, diverse soorten strepen op de weg, diverse soorten rotondes, noem maar op, er is veel veranderd.
En is het dan niet mooier dat je op een leuke avond je kennis een beetje kunt uitbreiden of vernieuwen. Er wordt ook aandacht besteed aan het onderwerp ‘het nieuwe rijden’. Fijn om te weten, maar vooral goed voor je portemonnee.
Als afsluiting van deze minicursus is er ook nog een kleine quiz waar nog leuke prijsjes te winnen vallen. In ieder geval krijgt iedereen na afloop wat documentatie mee om thuis alles nog eens rustig door te lezen.
 
De kosten bedragen € 8,00 (inclusief koffie +cake) en komt helemaal ten goede aan het Steunfonds Eureka. Aanmelden kan via 0318-461695 of info@autorijschooldjanssen.nl 
Vol=vol