Nieuws
Op 20 september a.s. zal de opening van de expositie ‘mijn broer had er ook zo één’ plaatsvinden en zal één van deze oude modellen ook actief gebruikt gaan worden voor deze opening.
 
Van september tot en met december 2018 zal tijdens deze tijdelijke expositie gepronkt worden met een mooie verzameling bekende en ook minder bekende brommers uit de jaren ’50, ’60 en ’70. Modellen van o.a. de merken Kreidler, Berini, Solex, Sparta, Simplex en Mobilette zullen te zien zijn, net als vele accessoires en onderdelen van uit die tijd. De grote en diverse collectie is samengesteld door meerdere verzamelaars en daardoor zeker uniek te noemen en ook zeker een ‘must-see’ voor een gemiddelde brommerliefhebber. Want weet u nog? Men was zuinig op de brommer en een rondje mee kunnen rijden was altijd een feestje!
Museum-brommers_poster_A3-WEB 
Naast deze tijdelijke expositie is het gehele museum gewoon te bezichtigen. Dus ook genieten van de 160 oude ambachten, speurtocht, speelgoedmuseum en het buitenmuseum is dagelijks mogelijk.
 
Het geheel rolstoelvriendelijke museum ligt aan de Rijksweg 87 in Terschuur (Gem. Barneveld). Per bus goed bereikbaar vanuit Apeldoorn en Amersfoort (lijn 102) en via de A1, afslag 15 en via de A30, helemaal uitrijden (gratis parkeren).
Open: Di t/m Za 10.00-17.00 u. (hele jaar) / Zo 11.00 - 17.00 uur (apr-sept).