Nieuws
Dagactiviteitencentrum In Goede Aarde houdt op zaterdag 23 en zondag 24 september weer
haar opendagen en opentuin weekend. Ook in het najaar staat er nog genoeg in bloei om van de tuin te genieten. Op de locatie van In Goede Aarde zijn drie tuinen die in elkaar overlopen. Als eerste de moestuin en pluktuin die helemaal onderhouden wordt door de betrokkenen van In Goede Aarde. Vervolgens is er de bloementuin van Albert en Hennie van Weerdenburg,waarvan het gazon wordt bijgehouden door In Goede Aarde. Het grootste gedeelte van de bloementuin is dit jaar door onze vrijwilligster Hennie Groeneveld onderhouden. De derde tuin is de tuin van Jannie en Arie van Hensbergen waar u ook weer van harte welkom bent.
Open_dagen_en_open_tuin_bij_In_Goede_Aarde 
Samen met onze deelnemers/stagiaires en vrijwilligers zijn Ze er bij In Goede Aarde trots op
alles dat tot stand is gebracht: in de tuin, maar ook op creatief gebied en bij
andere activiteiten binnensen buitenshuis. Daarbij hoort natuurlijk ook het maken van de jams, chutneys, mosterd enzovoort. Deze kunt u uiteraard proeven en eventueel kopen tijdens de open dagen. Voorts kunt ook genieten van een kopje koffie of thee en zelfgebakken rabarber- en
chocolade cakejes. In Goede Aarde en de bijbehorende tuinen zijn gelegen aan de
Doesburgermolenweg 8 in Ede. U bent op beide dagen van harte welkom tussen 10.30 en 17.00 uur. De toegang is gratis. Leuk om te combineren op zaterdag. Op korte afstand van In Goede Aarde wordt bij kwekerij De Hessenhof aan de Hessenweg 41in Ede een doedag georganiseerd.
Diverse kwekerijen geven er uitleg over kweken, enten, zaadverzamelen enz. De jammetjes,
chutney en pompoensoep van In Goede Aarde zijn hier verkrijgbaar op deze dag. De toegang is gratis.